Kedves Vendégeink! Az alábbi Linkekre kattintva letölthetik honlapunkról a Bistro de Lux Borlapját, Étlapját és Itallapját is.
Ételrendelés: +36 30 184 23 44
borlap
Letöltés
itallap
Letöltés
alacart étlap
Letöltés
Hideg előéltelek
Cold appetizers
Pisztáciás préselt csülök
kelkáposzta ropogós, sárgarépa, torma espuma
Pork hock pressed
with pistachio, cucumber beads, crispy kale, carrots
3900HUF
Libamáj panna cotta
szilva, pirított pekándió, vajas kalács
Goose liver panna cotta
plums, roasted pecans, buttered buns
4900HUF
Lazac tatár
avokádó, tojás, pirított magvak, marinált hónapos retek, ciabatta 2 fő részére
Salmon bistek
avocado, sous vide egg, roasted seeds, marinated radish, ciabatta for 2 person
6400HUF
Marha tatár
tojásgél, friss zöldségek, savanyított gyöngyhagyma, kenyér
Beef tartar
egg gel, fresh vegetables, pickled pearl onions, bread
5500HUF
Bistro de Lux Válogatás
Francia tatár, zempléni kézműves sajt, savanyított shimeji
gomba, füstölt pisztráng krém, szarvas kolbász, házi
szalámi, szőlőlekvár, kovászos kenyér 2 fő részére
Bistro de Lux Selection
French Tartare, Zemplén artisian cheese, pickled shimeji mushrooms, smoked trout
cream, venison sausage, home-made salami, grape jam served with sourdough bread for 2 persons
6400 HUF
Meleg előételek
Hot appetizers
Sült kacsamáj
szatmári pálinkával karamellizált alma,
hagymalekvár, barnavajas kalács
Roasted duck liver
apples caramelized in pálinka from Szatmár, onion jam, served with brown buttered brioche
5200 HUF
Fűszeres haltepertő
céklasaláta, feta sajt, házi kenyér
Spicy fish cracklings
beetroot salad, feta, home-made bread
3400 HUF
Friss kevert saláták
Souvid cékla carpaccio
málnás vinegrette, feta sajt, pirított magvak, bazsalikom
Sous vide beetroot carpaciio
raspberry vinegrette, feta cheese, roasted seeds, basi
3700 HUF
levesek
Soups
Kakukkfüves gombakrémleves
Mushroom cream soup
2900 HUF
Kacsa és liba húsleves
borsó, fokhagymás szárnyas mousse
Duck and goose soup
peas and chicken mousse with garlic
2900 HUF
Kapros raguleves,
burgonyagombóc, fűszeres zöld olaj
Ragout with dill,
potato noodles, spicy green oil
2900 HUF
Cékla gazpacho,
színes céklák, parmezán, magvak
Beetroot gazpacho,
coloured beet, parmesan cheese, seeds
2500 HUF
főételek
Main courses
Töltött supreme csirkemell,
Töltött supreme csirkemell, karfiol, cukkini, édesburgonya, karalábé, jus
Stuffed Supreme
cauliflower, cukkini, sweet potatoes, kohlrabi, gravy
5200 HUF
Tanyasi csirke paprikás
tépett tészta, szalonna pörc, snidlinges savanyú káposzta:
Country-style chicken stew
with shredded pasta, sour cabbage with chives and roasted bacon bits
5200 HUF
Rosé kacsamell
lime, édesburgonya, bébi répa, pak choi, jus
Rosé duck breast
lime, sweet potatoes, baby carrots, pak choi, gravy
5200 HUF
Töltött csirkemell steak,
hollandi mártás
Stuffed chicken breast steak
4900 HUF
Sült kacsacomb
nudli, paszternák krém, káposzta
Fried duck leg
noodles, parsnip cream and cabbage
5500 HUF
Marhapofa
burgonyakrém, rántott tarhonya, hagymakrém, cékla, feta sajt:
Beef cheek
potato cream, fried noodles, onion cream, beetroot, feta
5500 HUF
Konfitált tarja
kukorica pesztó, pirított bébi kukorica, pak choi
Roasted pork neck
with corn pesto, sautéed baby corn, and pak choi
5100 HUF
Ropogós sertésszűz
vajas petrezselymes burgonya, uborkasaláta, tejföl, snidling
Crispy pork tenderloin
buttered potatoes with parsley, cucumber salad, sour cream, chives
5100 HUF
Bombetta sertésszűz
kevert nyári saláta, kéksajt mártás, paradicsom mártás, ciabatta
Bombetta pork
mixed summer salad, blue cheese sauce, tomato sauce, ciabatta
5500HUF
Őzpörkölt
kacsazsírban sült dödölle, glasszírozott répa, áfonya
Venison stew
noodles fried in duck fat, glazed carrots, blueberry
5800 HUF
Lazac, sült polenta
nyári zöldségek, béarnaise mártás
Salmon served with baked polent
summer vegetables and bearnaise sauce
6500 HUF
Kérgezett branzino filé
zöldborsókrém, ropogós brokkoli, cukorborsó, parmezán chips
Branzino filet
in green pea cream, broccoli, sugar snap peas
6500 HUF
vegetáriánus ételek
Vegetarian
steak
Steak
Az étellel tálalva:
3 mártás – zöldbors, libamájas, márványsajtos
3 köret – szarvasgombás burgonyapüré, fokhagymás paraj, grillezett római saláta
Served with the dish:
3 sauces – green pepper, foie gras, blue cheese
3 sides – truffle mashed potatoes, garlic sautéed spinach, grilled romaine lettuce
Tészták
Pasta dishes
Pisztáciás pesztós rigatoni
ricotta, házi sajt
Pasta Rigatoni
with pistachio pesto, ricotta, home-made cheese
4500 HUF
Tagliolini, kék kagyló, tenger gyümölcsei
koktélparadicsom, bazsalikom, citrom
Tagliolini, blue mussel, Frutti Di Mare
cocktail tomatoes, basil, lemon
4900 HUF
gyerek menük
Kids’ menus
Csirkemell rántva
burgonyapüré
Fried chicken breast
mashed potatoes
2500 HUF
Mini rántott sajt
sült burgonya
Fried cheese nuggets
with French fries
2500 HUF
Savanyúság
Pickles
Uborka saláta
Cucumber salad
650 HUF
Cabbage salad
Cabbage salad
650 HUF
Desszertek
Desserts
Túrógombóc
sült szilva chutnie, passion hab, barnavajas morzsa
Sweet cottage cheese dumplings
with baked plum chutney, passioon mousse and breadcrumbs fried in brown butter
2600 HUF
Aranygaluska
vanília, eper, aranymazsola
Baked cake with vanilla cream
strawberry and golden raisins
2600 HUF
Mille-feuille
fehércsokoládé, ánizsos meggy, málna
Mille-feuille
white chocolate, anisated sour cherry, raspberry
2600 HUF
De lux alma gratin
házi karamellfagylalt, fehéjas morzsa
De lux apple gratin
homemade caramel ice cream, crumbly cinnamon topping
2600 HUF
Street Food Menu
Street Food
Bistro marha burger
Bistro beef burger
5600 HUF
– a kedvezményezett neve: Aurum Frons Grand Kft
– a projekt címe: Az Aurum Frons Grand Kft modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodásának fejlesztése
– a szerződött támogatás összege: 208.829.520,- Ft
– a támogatás mértéke (%-ban): 70%
– a projekt tartalmának bemutatása:
Az alábbi tevékenységek valósultak meg a projektben:
Zöldmezős ingatlan beruházás keretében egy gyorséttermi-bisztró épület került kialakításra. Az épített épület bruttó alapterülete 831,5 m2. Az épület alagsorból, földszintből és emeleti szintből áll. Tervezésre került terasz és nyitott előtér is. Az étterem konyha üzemi részét és a vendégfogadó teret a földszinten került kialakításra, illetve az emeleti részen is vendéglátó helyiségek kaptak helyt.
– Eszközbeszerzés: 30 féle konyhatechnológiai eszköz került beszerzésre. A gyorséttermi- bisztró szolgáltatáshoz hasznosítjuk őket. A legmodernebb és innovatív tulajdonságokkal rendelkező eszközök kerültek beszerzésre.
– Az épület üzemeltetési költségeinek minimalizása céljából 21 kwp teljesítményű napelemes rendszer és 20 kw teljesítményű hőszivattyú került kiépítésre.
– A cég munkavállalói kompetenciáinak növelése céljából IKT képzés valósult meg, illetve emellett infokommunikációs eszközbeszerzés címén projektor, TV, tablet, laptop és pc számítógép került beszerzésre.
– A versenyképesség növelése okán egy ERP vállalatirányítási rendszer is beüzemelésre került a projektben.
A projekt megvalósulásával versenyképesebb, fenntarthatóbb, jövedelmezőbb, hatékonyabb működésű, nagyobb árbevételű munkahelymegtartó vállalkozás lett az Aurum Frons Grand Kft.
– a projekt befejezési dátuma: 2023.05.26.
– projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00224